Αίτηση Συνεργασίας Προγραμμάτων

Οι αιτήσεις συνεργασίας αφορούν στελέχη που επιθυμούν να συνεργαστούν με την εταιρεία μας και να συμμετάσχουν στα προγράμματα που διεκπεραιώνουμε.

Σημείωση: στα  καλοκαιρινά κατασκηνωτικά μας προγράμματα που διεκπεραιώνονται σε ιδιωτικούς χώρους κατασκηνώσεων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και ανήλικοι, ηλικίας 16-18 ετών ( αποκλειστικά όμως για θέσεις ομαδαρχών).

Σε όσα κατασκηνωτικά προγράμματα υλοποιούνται σε διαφορετικούς  χώρους, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα μας προγράμματα όπως:  Θεματικές εκδρομές, Προγράμματα Δήμων, Επιμορφωτικά προγράμματα, Εξορμήσεις στη φύση, Επισκέψεις σε θεατρικά δρώμενα, Αθλητικές εκδηλώσεις, Περιβαλλοντικές εκδρομές κ.τ.λ. οι αιτήσεις συνεργασίας αφορούν αυστηρά ενήλικο προσωπικό και κατά προτίμηση Εκπαιδευτικούς - Θεατρολόγους- Χορογράφους κ.τ.λ.

Για την υποβολή της αίτησης συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι συναινώ στη διάθεση και επεξεργασία των παραπάνω προσωπικών μου στοιχείων από την εταιρεία «Μαγική Πυξίδα Παιδικές Περιπλανήσεις» σύμφωνα με τους όρους που αναγράφονται στο https://magikipixida.gr/πολιτική-απορρήτου/

(σε συνέχεια της υποβολής της αίτησής σας, και προκειμένου να αξιολογηθεί θα πρέπει να μας διαβιβάσετε στο email: magikipixida@gmail.com αναλυτικό βιογραφικό και φωτοτυπία της ταυτότητας σας)

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.