Σκακιστικό Camp

Σε ποιους απευθύνεται μια κατασκήνωση παιχνιδιού σκάκι:

  • Για όσους έχουν ήδη επιτύχει σοβαρά αποτελέσματα στο σκάκι, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους υπευθύνους και να εμπλουτίσουν το παιχνίδι τους για νέες νίκες.
  • Για εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς αυτή την κατεύθυνση ή / και παίζουν σκάκι για γενική ανάπτυξη.

Το παιδί σας κοιτάζει το παιχνίδι με έναν νέο τρόπο, αναπτύσσει λογική σκέψη και παίρνει μια ισχυρή βάση για τα γρήγορα αποτελέσματα.

Ακόμα κι αν το παιδί σας δεν σχεδιάζει να συνδέσει τη ζωή του με το σκάκι, η συμμετοχή στο θεματικό αυτό πρόγραμμα  γίνεται γι 'αυτόν ένα σημαντικό εφαλτήριο για μελλοντικές νίκες σε οποιοδήποτε πεδίο. Επειδή η ζωή είναι μια σκακιέρα. Και η καλύτερη δεξιότητα, που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας είναι η ικανότητα να μάθουν να υπολογίζουν τη ζωή τους μερικά βήματα μπροστά.

Οφέλη παρακολούθησης ενός θεματικού καλοκαιρινού προγράμματος σε χώρους κατασκηνώσεων:

Τα παιδιά εκτός από τις διακοπές τους, την καθημερινή επαφή με τη θάλασσα και τη συμμετοχή σε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων εντάσσονται σε ένα ομοειδή κύκλο ατόμων  και είναι βέβαιο ότι θα προσαρμοστούν άμεσα στο χώρο αφού θα βρίσκονται σε επαφή και θα ενώνονται με παιδιά  με κοινά ενδιαφέροντα, θα διδάσκουν ο ένας τον άλλον,  θα περνούν οι  ημέρες συζητώντας για θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ένα κλίμα αμοιβαίας υποστήριξης και εμπιστοσύνης.

Comments are closed.