Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

image_1

Η «Μαγική Πυξίδα» ξεκίνησε με γνώμονα κάθε ψυχαγωγικό - πολιτιστικό – αθλητικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά να είναι ταυτόχρονα και εκπαιδευτικό – εποικοδομητικό παρέχοντας με βιωματικούς διαδραστικούς τρόπους πολύτιμα εφόδια στην καθημερινή τους ζωή.

Επικεφαλής της ομάδας μας είναι η κ. Παργανά Σουρνινά Ι. με πολύχρονη εμπειρία, ως παιδί, σε παρακολούθηση κατασκηνωτικών προγραμμάτων σε διεθνείς κατασκηνώσεις, όπου κάθε κατασκηνωτική περίοδο είναι ξεχωριστή και με συγκεκριμένο θεματικό πρόγραμμα και, αργότερα, στην υλοποίηση καινοτόμων διαδραστικών προγραμμάτων σε κρατικές και ιδιωτικές κατασκηνώσεις και σε αθλητικούς χώρους. Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Αναψυχή Ανοικτών και Κλειστών χώρων.

Όλα τα στελέχη της ομάδας μας επιλέγονται με «αυστηρά» ποιοτικά κριτήρια κατάρτισης, ικανοτήτων, εμπειρίας και προσωπικότητας και βέβαια με απαραίτητο εφόδιο τους, την παιδαγωγική προσέγγιση όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τα παιδιά.