ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ DANCE & ART CAMP

Ο χορός είναι μια απολύτως εκπληκτική δραστηριότητα, ένας συνδυασμός υψηλής τέχνης,  αθλητισμού και υγιεινού τρόπου ζωής.

Κατασκηνώσεις χορού για παιδιά και εφήβους - μια ευκαιρία να απελευθερωθούν, να δείξουν την τέχνη, τη δημιουργικότητα. Η ικανότητα να κινείστε όμορφα με τη μουσική, που τελειοποιεί το σώμα σας είναι μια χρήσιμη ικανότητα που θα παραμείνει με το παιδί για πάντα, θα βοηθήσει τον έφηβο να κερδίσει αυτοπεποίθηση, να απαλλαγεί από συστολή και να αναπτύξει δεξιότητες ηγεσίας.

Τα καλοκαιρινό πρόγραμμα χορού θα είναι χρήσιμο και για τα παιδιά που αισθάνονται άνετα πάνω στη σκηνή. Μαθήματα με πεπειραμένους δασκάλους, που συμμετέχουν σε πολύχρωμες εκδηλώσεις, αποτελούν εξαιρετική πρακτική για τα μελλοντικά "αστέρια".

Εάν το παιδί σας δεν χόρευε ποτέ,  το χορευτικό μας πρόγραμμα είναι το ιδανικό μέρος για να γνωρίσει νέες εμπειρίες και συναισθήματα. Τα παιδιά θα πάρουν μια ιδέα για το τί είναι ο χορός και θα επιτύχουν τις πρώτες επιτυχίες τους σε αυτή την τέχνη. Μετά από όλα, με τέτοιους μέντορες, θα πετύχει σίγουρα!

Το χορευτικό μας πρόγραμμα είναι μια βαθιά εμβάθυνση σε διάφορους τρόπους και τάσεις χορού, καθώς και όλες οι προϋποθέσεις για την προσωπική ανάπτυξη του παιδιού. Είναι οι διακοπές με όφελος!  Λοιπόν, χορεύουμε;

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μηνιαίες υποτροφίες για δωρεάν μαθήματα χορού, ανάλογα με τον τόπο κατοικίας τους και με τη συνεργαζόμενη σχολή χορού της περιοχής!

Γιατί να επιλέξετε το συγκεκριμένο  πρόγραμμα χορού σε κατασκηνωτικό χώρο:

  • γιατί οι χώροι αυτοί διαθέτουν ποικίλες δραστηριότητες και αθλήματα με τα οποία μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά
  • πέρα από τα μαθήματα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τον κατασκηνωτικό τρόπο ζωής και θα συμμετέχουν σε πλήθος θεματικών βραδιών
  • Θα κάνουν νέους φίλους και θα περάσουν όμορφες καλοκαιρινές διακοπές

Το πρόγραμμά μας αυτό, για το καλοκαίρι του 2024 υλοποιείται στο χώρο της Παιδικής Κατασκήνωσης  «Μια φορά κι έναν καιρό...» στην πανέμορφη Χαλκιδική κατά τις ημερομηνίες 11-25 Αυγούστου και αφορά παιδιά με ηλικίες 06-16 ετών.

Comments are closed.